Lady Chef of the year

Sinds 1991 organiseert Green Seed samen met Culinaire Ambiance de verkiezing van de “Lady Chef of the Year”. Dit jaar hebben de lezers en lezeressen van Ambiance, de stemmers op deze site en een jury van culinaire journalisten de titel van “Lady Chef of the Year” toegekend aan Stéphanie Thunus van restaurant Au Gré du Vent in Seneffe.

De titel Lady Chef of the Year is een erkenning voor kwaliteit, creativiteit en topklasse. Gedurende een volledig jaar mag Stéphanie Thunus zich Lady Chef of the Year noemen.

logo Debic
×

Debic

Debic, professionele zuivel voor de meest veeleisende vakman

Debic is al meer dan veertig jaar een naam voor professionals op de foodservicemarkt. Het assortiment van Debic is dan ook speciaal ontwikkeld en geperfectioneerd voor chefs, cateraars, traiteurs en bakkers … Alle producten van Debic verenigen dezelfde uitstekende eigenschappen: betrouwbare kwaliteit, functionaliteit, echte verse smaak en een bijzondere gebruiksvriendelijkheid. Debic is dan ook niet zomaar in tweeëntwintig landen dé referentie voor zuivel en op zuivel gebaseerde producten van betrouwbare kwaliteit met een voortreffelijke smaak.

“Het is een plezier om met de smeuïge en smakelijke producten van Debic te werken, ik ben dan ook blij een jaar lang hun ambassadrice te mogen zijn”, aldus Stéphanie Thunus, Lady Chef of the Year 2014.

Elke professional moet steeds kunnen rekenen op een betrouwbare room in zijn keuken voor een brede waaier van bereidingen. Debic heeft ze allemaal:

  • Culinaire room: Debic Culinaire Original is dé nummer 1-kookroom op de Belgische markt.
  • Ongesuikerde room: de volle smaak van echte room.
  • Gesuikerde room: de zoete verleiders.
  • Slagroom in spuitbus: geen spuitbus zo comfortabel.

Daarnaast bestaat het assortiment van Debic ook uit desserten en boterproducten.

Bezoek de website

logo Culinaire Ambiance
×

Culinaire Ambiance

Culinaire Ambiance : ideale partner voor de Lady Chef

Sinds jaar en dag is Culinaire Ambiance de vaste mediapartner van de Lady Chef of the Year en dat is geen toeval. Zo stond het sterrenmagazine voor de hobbykok mee aan de wieg van deze prestigieuze competitie. Maar bovenal hebben de redactie en de jury van de wedstrijd de constante zoektocht naar culinaire perfectie gemeen. Ook na de komst van nieuwe magazines blijft Culinaire Ambiance de referentie op het vlak van gastronomie, uit en thuis. Bovendien is Culinaire Ambiance het enige culinaire magazine dat in beide landstalen verschijnt.

Hoewel Culinaire Ambiance zich vooral naar de hobbykoks richt en in de eerste plaats hen wil helpen om hun gastronomie naar een hoger niveau te tillen, heeft het magazine altijd het respect genoten van België’s grootste sterrenchefs. Het lijstje namen dat ooit op maandelijkse basis hun medewerking verleenden, is dan ook indrukwekkend. Hen allemaal opsommen, heeft weinig zin, maar Geert Van Hecke, Lionel Rigolet, Gert De Mangeleer en niet te vergeten Wout Bru, de huidige ambassadeur/hoofdredacteur, vindt u nog maandelijks terug in Culinaire Ambiance.

Daarnaast heeft de redactie altijd oog gehad voor jong en aanstormend talent. Over jaarlijks wisselende formats hebben veelbelovende chefs altijd kunnen rekenen op een podium om hun gastronomische vaardigheden voor te stellen.

De steun die het magazine verleent aan zowel de Lady Chef of the Year (de wedstrijd dus) als aan de Lady Chefs (de laureaten), kadert in die opzet om jong talent een duwtje in de rug te geven. Ook al omdat Culinaire Ambiance het een goede zaak vindt dat vrouwelijk talent een kans krijgt in een typische mannenwereld.

Culinaire Ambiance, het sterrenmagazine voor de hobbykok. Wij staan elke maand garant voor originele recepten van zowel onze eigen huiskoks als externe topchefs die exclusief voor onze lezers hun geheimen prijsgeven. Interessante reportages geven achtergrondinformatie over terroirproducten, food pairing, keukentechnieken, bier en wijn… in een verzorgde lay-out ondersteund door food photography die je zin doet krijgen in het papier te bijten. Bovendien kan de lezer via de website www.ambiance.be alle recepten en restaurantbesprekingen terugvinden. Het on-line medium geeft ons bovendien de kans om via de nieuwsblog alle evoluties in de gastronomie, zowel thuis als restaurant, op de voet op te volgen.

Kortom, in Culinaire Ambiance vindt de hobbykok alles terug wat hem kan helpen om z’n eigen gastronomie naar een hoger niveau te tillen.

Culinaire Ambiance verschijnt 10x per jaar à 5,95 euro.
Volg ons via www.ambiance.be en op Facebook.

Bezoek de website